Paketuesit, pompat dhe rrëshirat e injektimit për Shqipërinë

Në faqen e internetit të packerdainjection.it mund të shikoni gamën e gjerë të paketuesve të injektimit (injektorët) që Sistemi i Murit të thatë është në gjendje t’u sigurojë artizanëve, bizneseve dhe specialistëve në dehumidifikimin, hidroizolimin, konsolidimin strukturor, të cilët zakonisht përdorin sistemin e injektimit.

Farë janë amortizatorët?
Paketuesit e injektimit janë valvola jo kthyese me vulë hermetike shumë të lartë që lejojnë injeksionin e rrëshirave dhe grurit të çimentos, deri në një presion prej 450 bar, duke parandaluar që materiali i injektuar në strukturë të shpëtojë nga rregullimi.

Paketues për çdo proces
Sistemi i Murit të thatë prodhon dhe shpërndan ambalazhin e injeksionit në materiale të shumta, në varësi të punës që duhet të kryhet. Ka pako najloni, pako plastike, pako me shumë vrima, paketues çeliku me kokë të rrumbullakët, paketues çeliku me kokë të sheshtë, paketues të vetë-zgjerimit të çdo madhësie. Sistemi i Murit të Thatë kryen gjithashtu personalizime.

Jo vetëm paketuesit, por edhe pajisjet dhe pompat e injektimit
Sistemi i Murit të Thatë u ofron klientëve të tij paketat e plotë të pajisjeve të gardianit për të kryer operacione injeksioni (dehumidifikimi, hidroizolimi, konsolidimi strukturor), përfshirë pompën injektuese (e cila do të zgjidhet bazuar në përpunimin që do të kryhet) dhe të gjitha pajisjet e tjera, të tilla si armë injeksioni, çorape, etj.

Rrëshirat për t’u injektuar
Përveç të gjithë instrumentacionit, Sistemi i Murit të thatë prodhon dhe furnizon me rrëshirë shumë të performancës që do të injektohen për hidroizolim (rrëshira poliuretani ekspansivues dhe ujës-reaktiv) dhe dehumidifikimi (rrëshira të papërkthyeshme ndaj ujit ndaj ujit).

Shpërndarja në të gjithë Shqipërinë
Sistemi i Murit të Thatë shpërndan ambalazhe, pompa injeksioni, pajisje dhe rrëshirë në të gjithë rajonin e Albanit. Transporti bëhet brenda 24 orëve. Transporti mbërrin në Shqipëri brenda afro dy ditësh.

Kontaktoni zyrat tona për çdo kërkesë.

Ju kujtojmë se mund të vizitoni të gjithë faqen shqiptare duke klikuar në krye të faqes dhe duke zgjedhur gjuhën e duhur.

Furnizim me pako injeksionesh

Furnizimi i amortizatorëve në Shqipëri
Furnizimi me pompa injeksioni në Shqipëri
Furnizimi me pajisje injeksioni në Shqipëri
Komplet i plotë gardian për injeksion në Shqipëri
Furnizimi me rrëshirë hidro-ekspansive dhe reaktive ndaj ujit në Shqipëri
Furnizimi me rrëshirë të papërshkueshëm nga uji për pengesat kimike në Shqipëri
Furnizimi me rrëshirë në Shqipëri
Rritja e zgjidhjeve të lagështisë në Shqipëri
Zgjidhje për lagështinë kundër shtytjes nga muri në tokë në Shqipëri
Zgjidhje për infiltrimin e ujit në ambientet nëntokësore në Shqipëri
Zgjidhje për të bllokuar ujin dhe lagështinë në Shqipëri
Ne organizojmë kurse trajnimi në Shqipëri
Ndihmë e garantuar për aplikuesit e rinj në Shqipëri